Nieuwsberichten

Schrijf u nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig nieuws over ons en de kunststofbranche.

——————————————

27 juli 2020

“WIJ WILLEN KUNSTSTOF PRODUCEREND NEDERLAND WAKKER SCHUDDEN”
.
Duurzaamheid

Op 16 juli plaatste SNN een artikel over ons mooie bedrijf en onze plannen om duurzamer te worden. “Wij willen kunststof producerend Nederland wakker schudden. Kunststof heeft een negatief imago. Het productieproces verbruikt veel energie. Dat kunnen wij niet veranderen. Wat we wel kunnen verbeteren is de manier waarop kunststof wordt gebruikt en hergebruikt. En daar hebben we veel ideeën voor.”

Lees hier verder.

——————————————

18 juni 2020

Elzinga & Van der Krieke (EVDK) is lid geworden van Federatie Nederlandse Rubber– en Kunststofindustrie NRK. ‘Als jonge onderneming willen wij graag gebruik maken van de expertise van de federatie. EVDK wil aansluiten bij de doelstellingen van de NRK’: “Wij werken aan een gezond klimaat voor de maakindustrie en stimuleren concurrentiekracht, innovatie en kennisoverdracht, scholing en vakopleiding, een beter milieu en recycling. Onze leden ondernemen duurzaam en met oog voor people, planet, profit en polymeren. Met innovatie lopen zij voorop.”

——————————————

15 juni 2020

Talkshow ‘Goedemorgen Drachten’ op 22 juni

Op 22 juni om 09.30 uur vindt de eerste talkshow plaats van ‘Goedemorgen Drachten’. De talkshow is voor en door ondernemers. Naast Wietse Elzinga van EVDK, zitten ook Burgemeester Jan Rijpma, directeur bedrijven Rabobank Corry Vlasma en Hylke Breman van de ondernemersvereniging Ha&Ie aan tafel. De uitzending kan bekene en beluisterd worden via de site van Goedemorgen Drachten.

—————————————–

9 juni 2020

Deelname Kunststofbeurs

Op 2 en 3 mei presenteert Elzinga & Van der Krieke (EVDK) zich op de kunststofbeurs in Veldhoven. U vindt ons op standnummer 324. Wij verwelkomen u graag vanaf 09.30 uur in onze stand.

Voor meer informatie over de beurs kijk op kunststoffenbeurs.

—————————————–

5 mei 2020

earmates

Eerste order Earmates wordt geproduceerd.

Naast dat we de gedoneerde Earmates aan zorginstellingen deze week aan het uitleveren zijn, zie onze pagina hierover, zijn we super trots dat vandaag ook de eerste officiële order voor de Earmate geplaatst is. Onze spuitgietmachines draaien op volle toeren om aan de vraag te voldoen. Wij leveren nu uit aan groothandels en of andere tussen leveranciers. Wilt u meer informatie over prijzen en bijvoorbeeld een speciale kleur laat het ons weten via info@elzingavanderkrieke.com. Voor meer informatie kijk op www.keunsto.nl

—————————————–

5 mei 2020

Persmoment. Omrop Fryslan: Drachtster bedrijf geeft hulpstukjes voor mondkapjes weg aan ziekenhuizen.

Gisteren kwam Omrop Fryslan langs om voor de tv en radio opnames te maken naar aanleiding van ons intiatief om een aantal Earmates te doneren. Kijk hier voor de film.

—————————————-

april 2020

Wij zijn verhuisd naar de Roef 8a in Drachten. We zitten op de kruising van de Hemmen/De
Roef tegenover de Kringloopwinkel.

—————————————-

2019

Deelname aan beurs Dutch Design meets Techology

Follow by Email
LinkedIn